Week van de WOW factor 2017

Ontmoeten, samenwerken, duurzame inspiratie opdoen of een dag meelopen met een collega beheerder. 


De Week van de WOW factor geeft je de gelegenheid om los te komen van de dagelijkse praktijk en te investeren in jezelf en je werk. De interessante activiteiten rondom de belangrijkste thema's van dit moment, actuele ontwikkelingen en persoonlijke effectiviteit, geven je inspiratie èn nieuwe contacten waarmee je weer een jaar vooruit kunt!

WOW dag

Werk aan Willemsbrug

5 oktober 2017

Vier op donderdag 5 oktober ons jubileum mee in De Doelen in Rotterdam. Elk jaar is de WOW-dag de moeite waard om bij te zijn, maar dit jaar is het allemaal net iets specialer.

Meer informatie en aanmelden

Young Professional Challenge

2-5 oktober 2017

Wil jij een week lang 'out of the box' denken en je vakkennis, je presentatie en je vaardigheden een boost geven? Doe dan van 2 tot en met 5 oktober mee aan de Young Professional Challenge.

Meer informatie en aanmelden

Meeloopdagen 

2-6 oktober 2017

Neem een kijkje in de keuken bij je collega water- en (vaar)wegbeheerder! Een dag meelopen bij een collega is een snelle en makkelijke manier om ervaringen te delen en elkaars werelden beter te leren kennen. De meeloopdagen vinden dit jaar plaats van 2 tot en met 6 oktober.

Meer informatie en aanmelden

WOW prijs

Aanmelden voor 21 augustus 2017

Eens in de twee jaar zoekt het Platform WOW naar het beste voorbeeld van samenwerking bij water en/of (vaar)wegbeheerende overheden. De deadline om een project aan te melden is inmiddels verstreken. Tijdens de WOW dag op 5 oktober maken we de winnaar bekend!

Meer informatie

Webinars in de Week van de WOW factor