Terugblik YPN bijeenkomst Water

Het Young Professional Network heeft op 27 mei, samen met Jong Waternet een verbindende en verdiepende dag rondom het thema ‘Water’ en 'Netwerken' georganiseerd.

In de ochtend zijn de enthousiaste groep jongeren de wereld van het ‘persoonlijk netwerken’ gaan verkennen. Werkend aan de vragen: ‘Wat maakt jou uniek, hoe kan je dat het beste overbrengen en hoe maak je daar effectief gebruik van tijdens het netwerken’? Als opbrengst hebben zij allemaal een pitch gehouden over zichzelf en zijn ze de deur uit gegaan met drie lunchafspraken om de opgedane kennis over het netwerken in praktijk te brengen!

ypn 27 mei 2016

De middag stond in het teken van de stad van de toekomst: door middel van een bezoek aan FabCity

FabCity is een tijdelijke campus met innovatieve paviljoens en installaties voor de stad van de toekomst. De rondleiding startte bij het paviljoen van Amsterdam Rainproof en Waternet. Hier kregen de jongeren informatie over het rainproof inrichten van de stad en het hergebruiken van energie uit afvalwater. Daarna hebben ze nog diverse paviljoens bezocht waaronder o.a. de MX3D staalprinter die een brug aan het printen is, het zelfvoorzienende huis; de Heijmans One en de slimme lantaarnpalen van Zumtobel Group.

De dag is traditioneel afgesloten met een gezellige (duurzame) borrel, waar de opgedane kennis over het netwerken direct in praktijk kon worden gebracht! Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Bijeenkomst