Terugblik landelijke WOW-dag: podcasts en presentaties

Op donderdag 19 september vond de landelijke WOW-dag plaats. Een dag waarop ruim 400 weg- en waterbeheerders elkaar ontmoetten, kennis opdeden en uitwisselden.

Op deze pagina vind je de sfeerimpressie, foto's, presentaties (rechts van deze pagina) èn onze allereerste WOW-podcasts van de WOW-universities.

Bekijk het hele fotoalbum van de landelijke WOW-dag 
(fotograaf: Bianca de Wit)

Ronde tafelgesprek en universities

De dag begon met het ronde tafelgesprek waarbij actuele nieuwsitems over thema's als duurzaamheid, smart mobility, data en assetmanagement werden besproken. Begeleid door dagvoorzitter Kim Coppes en Eric Diepstraten van Rijkswaterstaat gingen de volgende experts met elkaar in gesprek. Daarna gaven zij elk een university, die je als podcast kunt terugluisteren! Aanrader voor het woon-werkverkeer.

Ook het ronde tafel gesprek was een boeiende sessie, waarin bovenstaande thema's aan de hand van actualiteiten terugkomen. Je kunt hem hier terugluisteren.

Informatiemarkt

Tijdens de lunch kregen deelnemers de gelegenheid in gesprek te gaan met verschillende innovaties en projecten: RDW (specifiek over ontwikkelingen landbouwvoertuigen en exceptioneel vervoer), Ecofalt (duurzaam alternatief voor asfalt) , Data uit voertuigen, SmartwayZ-MELVIN (Melding Verstoringen Infrastructuur Nederland) en DRIVE Biocomposiet fietsbrug. 

Workshops

In de middag vonden er maar liefst 28 workshops plaats. Rechts op deze pagina vind je de presentaties. 

WOW-prijs uitreiking

De WOW juryprijs ging naar IRP Durgerdam. Op maandag 30 september geven zij een webinar over de lessons learned. Prins Hendrikzanddijk Texel sleepte de WOW publieksprijs in de wacht. Meer over de WOW-prijs 2019.

Alle nominaties voor de WOW-prijs 2019

Afsluiting met Annemarie Jorritsma en een flinke portie humor

Vervolgens ging Annemarie Jorritsma in gesprek met een aantal van onze bestuurders. Frans Miggelbrink sloot de dag scherpzinnig af met een flinke portie humor.

Annemarie Jorritsma met bestuurders

Frans Miggelbrink