Human Capital

Human Capital

Uitwisseling en kennis

Human Capital betekent menselijk kapitaal. Het is de verzamelnaam voor alle competenties en vaardigheden die werknemers vergaard hebben. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk van dit menselijk kapitaal ontwikkeld wordt en bewaard blijft voor (vaar)weg- en waterbeheerders bij de overheid, organiseert Platform WOW verschillende activiteiten op het gebied van uitwisseling en kennismanagement.


Human Capital: jaarverslag 2018

Een terugblik op het thema human capital in 2018 en een vooruitblik op 2019

Kennis

23 tools om kennis in uiteenlopende situaties te borgen:

>> Toolbox Kennismanagement

Documenten over Human Capital

> Alle documenten

WOW-makelaar

Wil je werkervaring opdoen in een andere organisatie, kennis delen met vakgenoten of gewoon je horizon verbreden? Neem dan contact op met de WOW-makelaar.

Op basis van zijn brede netwerk koppelt Ronald Wielinga mensen aan elkaar voor een langdurige uitwisseling. Daarnaast organiseert Ronald elk jaar de Meeloopdagen in de Week van de WOW-factor.

Contact en vragen

wowmakelaar@platformwow.nl of bel 06 - 121 38 876.

Ronald Wielinga

Schrijf je in voor een meeloopdag!

Het hele jaar door bieden we iedereen die zijn horizon wil verbreden de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij een collega water- of (vaar)wegbeheerder. 

Een dag meelopen bij een collega is een snelle en makkelijke manier om ervaringen te delen en elkaars werelden beter te leren kennen. 

Langdurig werken in een andere organisatie

Zit je al lang op dezelfde werkplek? Wil je nieuwe kennis opdoen? Ben je toe aan verandering? Of wil je nieuwe inspiratie opdoen? Dan is een langdurige personele uitwisseling wat voor jou!

Tijdens een langdurige uitwisseling werk je, meestal in je eigen vakgebied, voor een langere periode in een andere organisatie. Dat kan fulltime zijn of parttime naast je huidige werk.