Human Capital

Human Capital

WOW-makelaar

Wil je werkervaring opdoen in een andere organisatie, kennis delen met vakgenoten of gewoon je horizon verbreden? Neem dan contact op met de WOW-makelaar.

Op basis van zijn brede netwerk koppelt Ronald Wielinga mensen aan elkaar voor een langdurige uitwisseling. Daarnaast organiseert Ronald elk jaar de Meeloopdagen in de Week van de WOW-factor.

Schrijf je in voor een meeloopdag!

Het hele jaar door bieden we iedereen die zijn horizon wil verbreden de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij een collega water- of (vaar)wegbeheerder. 

Een dag meelopen bij een collega is een snelle en makkelijke manier om ervaringen te delen en elkaars werelden beter te leren kennen. 

Langdurig werken in een andere organisatie

Zit je al lang op dezelfde werkplek? Wil je nieuwe kennis opdoen? Ben je toe aan verandering? Of wil je nieuwe inspiratie opdoen? Dan is een langdurige personele uitwisseling wat voor jou!

Tijdens een langdurige uitwisseling werk je, meestal in je eigen vakgebied, voor een langere periode in een andere organisatie. Dat kan fulltime zijn of parttime naast je huidige werk.

Human Capital: jaarverslag 2017

Een terugblik op het thema human capital in 2017 en een vooruitblik op 2018

Toolbox kennismanagement

Om een constante flow van kennis binnen de organisatie te ondersteunen, is structurele kennisoverdracht nodig, niet alleen aan het begin en aan het einde van een loopbaan. Momenten als organisatieveranderingen, einde jaar en projectafrondingen bieden uitstekende kansen. Met de toolbox kennismanagement heb je 23 tools in handen om kennis in uiteenlopende situaties te borgen.

Contact met de WOW-makelaar

Voor kortdurende of langdurige uitwisselingen, het beschikbaar stellen van een uitwisselingsplek of andere vragen: mail naar wowmakelaar@platformwow.nl of bel 06 - 121 38 876.

Ronald Wielinga