Young professionals ontmoeten elkaar

14 maart 2016

Young Professionals ontmoeten elkaar

Het Young Professional Network van platform WOW (YPN) is het nieuwe jaar goed gestart met een excursie naar het grootste wegenbouwproject van Nederland van de komende 10 jaar!

Op vrijdag 29 januari waren de jongeren te gast bij het project Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA). Dit megaproject omvat de verbreding en het stroomlijnen van diverse snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere. Dat gaat om 63 kilometer autosnelweg, waaronder de A1, A6, A9 en A10, de aanleg van twee tunnels, de aanleg van twee grote bruggen, de aanleg van het breedste aquaduct van Europa, de aanpassing van vijf knooppunten en de aanpassing van circa 100 kunstwerken. Kortom; er was genoeg om te zien en te beleven!

En er staat al weer een nieuwe bijeenkomst op de agenda. Op 27 mei organiseren ze, samen met Jong Waternet een verbindende en verdiepende dag rondom het thema ‘Water’.

Tijdens deze dag kun je kennis maken met de wereld van het ‘netwerken’ en ‘samenwerken tussen organisaties’. Gevolgd door een interessante fietstocht langs verschillende projectlocaties in Amsterdam waar slim omgegaan wordt met (regen)water. De dag sluiten we af met een gezellige borrel in Amsterdam!