WOW, wat een week!

16 oktober 2015

WOW, wat een dag!

Deze spreuk van Loesje ©, geeft goed weer hoe wij de landelijke WOW-dag, en de hele Week van de WOW-factor hebben ervaren. En zeker wij niet alleen, gezien de vele mooie, positieve reacties die wij mochten ontvangen. De diverse workshops en netwerkmogelijkheden gaven invulling aan het thema: Samen dromen, denken en doen". Waarbij door Jan Hendrik Dronkers, de voorzitter van WOW(wegbeheerders), bij de opening van de WOW-dag al werd opgemerkt: "Door samenwerking, of beter gezegd alléén door samenwerking, kunnen we onze dromen realiseren." …….. Gedurende de hele dag waren mensen samen aan het dromen, denken en doen in de workshops of tijdens de netwerkmogelijkheden. Iedereen bedankt voor zijn enthousiaste deelname of bijdrage!. De WOW-prijs die aan het einde van de dag werd uitgereikt aan de Energie- en Grondstoffenfabriek was een mooie afsluiter van de dag.

De landelijke WOW-dag was onderdeel van een week vol inspiratie: de Week van de WOW-factor. Andere onderdelen van dit programma waren de zogenoemde meeloopdagen en de Young Professional Challenge. Aan de meeloopdagen deden zo'n 250 collega's mee.  Aan de Challenge, voor trainees en jonge medewerkers tot 36 jaar, deden drie teams mee met leden uit verschillende organisaties. Hun opdracht was om een innovatieve oplossing te bedenken voor een maatschappelijk vraagstuk op het gebied van water- en wegbeheer, waardoor de dienstverlening van de overheid aan de burger verbetert. Hun oplossingen, inclusief de linkjes naar de pitches die zij hebben gehouden zijn verderop te vinden in de nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief blikken we graag nog even met jullie terug op al de activiteiten in de Week-van de WOW-factor, inclusief linken naar de presentaties van de workshops en filmpjes.

Met vriendelijke groeten,

Ariea Vermeulen en Kim Hofhuis

Workshops en presentaties

Kijk hier voor het uitgebreide verslag

Een korte samenvatting in beeld:

Alles over de prijsvraag (met filmpjes)

Een terugblik op de Challenge (met filmpjes)

Verslagen van de meeloopdagen

Panel