Test header

WOW-makelaar bij Markt- en innovatiedag waterschappen

11 december 2017

Op 27 november vond in Amersfoort de Markt- en innovatiedag Waterschappen plaats. Tijdens de Duurzaamheidsmarkt in de Rijtuigenloods werden de duurzaamste projecten van de waterschappen in de spotlights gezet. Tevens werd stilgestaan bij het visiedocument De waterschapsmarkt van de toekomst. Er is onder andere gesproken over hoe de samenwerking tussen de markt en de waterschappen er nu voorstaat. Ronald Wielinga, WOW makelaar, was aanwezig om te ondersteunen bij de verdere invulling van deze samenwerking. Aanwezigen konden zich bij de stand van Platform WOW inschrijven voor een meeloopdag op een van de volgende thema’s:

  • Risico’s en kansen;
  • Samenwerken: competenties, houding en gedrag;
  • Optimaliseren van het aanbesteding- en tenderproces;
  • Eerlijke en scherpe prijs in relatie tot kwaliteit en vakmanschap;
  • Impuls voor duurzaamheid en innovatie;
  • Aantrekkelijke sector.

In totaal hebben ruim 100 van de aanwezigen zich ingeschreven voor een meeloopdag. Zij worden onderling gematched. Hierbij worden collega’s van marktpartijen gekoppeld aan collega’s van beheerders. Uiteraard op het thema dat ze beiden gekozen hebben. De meeloopdagen vinden de komende weken plaats. 

Meer informatie of zelf meelopen?

Het hele jaar door bieden we iedereen die zijn horizon wil verbreden de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij een collega water- of (vaar)wegbeheerder. Neem voor meer informatie of contact met Ronald een kijkje op deze pagina.