WOW Community's

06 maart 2015

Onder wegbeheerders in de provincie Limburg is de wens ontstaan een online community op te richten. Een centrale plaats op internet om vragen, discussies en kennis te delen. Er is veel kennis aanwezig binnen de verschillende wegbeheerders, alleen het vinden van de juiste persoon blijkt in de praktijk lastig. Het koppelen van de juiste personen levert veel synergiekansen op. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke inkoop, uitwisseling van personeel en het 'helpen van de buren'.

Tijdens de eerste bijeenkomst van WOW Limburg op 4 december 2014 is de WOW Limburg Community officieel in gebruik genomen. Gedeputeerde van provincie Limburg, Erik Koppe, opende de community, waarna vertegenwoordigers van alle wegbeheerders van provincie Limburg werden uitgenodigd lid te worden. Ben jij wegbeheerder in Limburg en nog geen lid? Dan kun je je via je LinkedIn-account aanmelden via deze link: http://tinyurl.com/WOWLimburg

In de WOW Limburg Community is ruimte om vragen te stellen aan mede-wegbeheerders binnen de provincie, discussies te starten en te volgen, mededelingen te doen en kennis te delen. Heb je een specifieke vraag en weet je niet wie je moet hebben? Via de WOW Limburg Community vind je de juiste persoon met één bericht! De WOW Limburg Community is voor en door wegbeheerders in Limburg, en niet bedoeld voor commerciële partijen. Dit garandeert dat vertrouwelijk met vragen en kennis wordt omgegaan.

Ook in de provincie Noord-Brabant is eind 2014 de behoefte ontstaan aan een soortgelijke community. Op initiatief van platform WOW, de provincie Noord-Brabant en de gemeenten Moerdijk, Breda en Uden is daarom ook hier een community gestart: http://tinyurl.com/WOWBrabant

De community in Noord-Brabant is op dit moment op zoek naar wegbeheerders bij Brabantse gemeenten en Rijkswaterstaat (Noord-Brabant). Bent je of ken je een Brabantse wegbeheerder? Kijk dan op bovenstaande link en word lid. Het levert je op een snelle en laagdrempelige manier een uitbreiding van kennis, kunde en netwerk op! Heb je vragen en/of opmerkingen over de community? Neem dan contact op met de beheerder via pim.meijer@platformwow.nl.