Week van de WOW-factor

06 maart 2015

Week van de WOW-factor met landelijke WOW-dag

Van 28 tot en met 2 oktober 2015 organiseren we voor de tweede keer de Week van de WOW-factor. Een week met een vol programma van interessante activiteiten én opnieuw de WOW Young Professional Challenge. Op donderdag 1 oktober kan je collega's ontmoeten, inspiratie opdoen, netwerken en kennis uitwisselen tijdens de landelijke WOW dag. Op deze dag wordt ook de winnaar van de WOW prijs 2015 bekend gemaakt!

Meeloopdagen

Een kijkje in de keuken bij een andere organisatie is en blijft heel leerzaam. Een van de doelen van WOW is het uitwisselen van kennis en ervaring onder medewerkers (weg- en waterbeheer).Tijdens de week van de WOW-factor willen we minimaal tweehonderd beheerders bij elkaar laten meelopen.

YPN Challenge

Jonge professionals kunnen meedoen met de WOW YPN Challenge, waarbij ze met een groep deelnemers uit verschillende organisaties de uitdaging aangaan een relevant vraagstuk uit te werken. Aan het einde van de week presenteren de groepen hun uitwerking aan een jury en wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaars ontvangen per persoon twee kaartjes voor de Efteling en een workshop/training naar keuze met een maximale waarde van 1500 euro.