Smart Mobility Stories uit de praktijk

27 maart 2017

Verhalen vertellen is een oeroude menselijke manier om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Verhalen geven betekenis, want ze leggen op inspirerende wijze de verborgen waarde achter een gebeurtenis bloot. En je vertelt ze graag verder. Zo zorgen verhalen voor verbinding.

Dat gebeurt ook met de Smart Mobility Stories. Een gezamenlijke uitgave van AutomotiveNL, Connecting Mobility, DITCM Innovations, De Innovatiecentrale, het ITS Bureau en Rijkswaterstaat.

In Smart Mobility Stories lees je de verhalen van professionals uit het veld. Verhalen van mensen die dag in-dag uit bezig zijn mobiliteit steeds een beetje slimmer te maken. Op die manier delen we kennis en versterken we de smart mobility community. In de Smart Mobility Stories komen partners aan het woord over ontwikkelingen van applicaties op het gebied van smart mobility: connected en coöperatieve oplossingen voor verkeersmanagement, zoals innovatieve diensten, in-car technologieën en wegkantsystemen. Zo inspireren we elkaar en blijven we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het Smart Mobility veld.

Iedere zes tot acht weken komt er een nieuwe Stories uit, die ieder dieper ingaat op een specifiek onderwerp. De eerstvolgende editie verschijnt op 13 april en staat in het teken van 'data'. Verderop in het jaar krijgen onder andere de verschillende Nederlandse testfaciliteiten het podium en wordt er ingezoomd op ITS in Europees verband.

Wil je 8 keer per jaar een Smart Mobility Story in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op de site van de Innovatiecentrale. Eerdere edities:

Heb je suggesties voor de volgende Smart Mobility Stories of wil je aansluiten bij dit initiatief? Mail naar Michelle van de Laarschot, via mvdlaarschot@brabant.nl.