Nieuwsbrief januari: Beheerders worden veranderaars

24 januari 2017

Deze column is geschreven als voorwoord voor de WOW-nieuwsbrief van januari 2017.

Beheerders worden veranderaars

Er zit steeds meer energie in het WOW netwerk. Of het nu gaat om de bijeenkomsten die we organiseren, de online webinars of de meeloopdagen: de interesse en de opkomst zijn overweldigend. Steeds meer collega’s zien de noodzaak om als beheerders onderling kennis met elkaar te delen en daadwerkelijk samen te dóen. 

'Platform WOW motiveert en inspireert om ècht concrete samenwerkingen op te zetten,' hoorden we afgelopen week  een collega zeggen. 'Waar anderen vaak nog op hun eigen eilandje zitten te werken, zorgen jullie voor daadwerkelijke verbinding over de grenzen van afdelingen en organisaties heen. Doordat jullie bestaan, hoef ik het wiel niet meer steeds opnieuw uit te vinden.' Dit soort uitspraken maken ons blij en trots. 

En nu vol energie 2017 in...Dit is voor ons een heel bijzonder jaar, omdat we tien jaar bestaan. Het hele jaar door trakteren we je op leuke wetenswaardigheden uit de afgelopen periode, maar uiteraard gaan we vooral door  met het organiseren van bijeenkomsten en webinars over actuele onderwerpen. We verheugen  ons op de stappen die we onder andere op het gebied van Smart Mobility en Veiligheid bediening kunstwerken gaan zetten, op de webinars en bijeenkomsten, op de definitieve resultaten van de onderzoeken naar fietsbeleving en recreatievaart, op de Week van de WOW factor mèt WOW dag en WOW Prijsvraag en nog veel meer.

We wensen iedereen die dit leest een jaar toe vol mooie ontmoetingen, duurzame samenwerkingen, inspiratie en verbindingen over de organisatiegrenzen heen. Laten we samen blijven kijken hoe we van elkaar kunnen leren, hoe het beter kan, slimmer, duurzamer en tegen lagere kosten. Want zoals Annemieke Nijhof laatst zo mooi tijdens de InfraTech zei: 'De beheerders van dit land moeten de veranderaars van dit land worden'.

Hopelijk tot snel!

Kim Hofhuis en Ariea Vermeulen

Programmamanagers WOW

Kim _ariea -600