Eerste webinar over EMVI goed bekeken

22 juni 2015

Eerste webinar over EMVI goed bekeken

Op donderdag 18 juni keken veel collega's mee naar het eerste webinar van het GWW Inkoopplatform. Deze ging over het opstellen van een goed gunningsmodel, waaruit de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) rolt. Luisteraars kregen een algemene introductie in wat EMVI is en leerden je hoe je stapsgewijs een eenvoudig EMVI-gunningsmodel kunt opstellen. Hiervoor kan een zesstappenplan gebruikt worden, per stap werden enkele tips en/of een voorbeeld uitgelegd. Fredo Schotanus, specialist op het gebied van inkoop, presenteerde het webinar en beantwoordde diverse vragen van de luisteraars.

Het GWW inkoopplatform organiseert webinars omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te delen en op te doen.
De bedoeling is om een reeks webinars te geven met telkens de nadruk op één specifiek aspect van EMVI. De eerste twee webinars gaan over algemene aspecten en zijn voor een breder publiek geschikt.  Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de webinars. Deelname is alleen mogelijk als je je inschrijft. Een week voor het webinar ontvang je een inlogcode.
 
Kijk hier terug voor de EMVI webinar van 18 juni 2015

Het GWW inkoopplatform is een samenwerkingsverband van Rijkswaterstaat, UvW, platform WOW, PPSsupport en PIANOo. Dit platform heeft al enkele themamiddagen georganiseerd over EMVI en kreeg van verschillende inkopers signalen dat er nog steeds behoefte is aan voorlichting op dit, toch lastig toe te passen, inkoopinstrument.