YPN Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum 29 januari 2016
Locatie Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, district Zuid: Burgemeester Stramanweg 100b, 1101 EM, Amsterdam.

Het Young Professional Network van platform WOW start het nieuwe jaar goed met een excursie naar het grootste wegenbouwproject van Nederland van de komende 10 jaar!

Op vrijdag 29 januari zijn we te gast bij het project Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA). Dit megaproject omvat de verbreding en het stroomlijnen van diverse snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere. Dat gaat om 63 kilometer autosnelweg, waaronder de A1, A6, A9 en A10, de aanleg van twee tunnels, de aanleg van twee grote bruggen, de aanleg van het breedste aquaduct van Europa, de aanpassing van vijf knooppunten en de aanpassing van circa 100 kunstwerken. Kortom; genoeg om te zien en te beleven! Meer informatie vind je bij het online bezoekerscentrum https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/

In de ochtend kan je kiezen uit twee leuke en leerzame workshops. Deze workshops zijn passen helemaal bij een frisse start van het nieuwe jaar

Workshop 1: ‘Pak je kans’
Kansen liggen overal, je moet ze alleen wel kunnen zien en oppakken. Tijdens deze workshop leer je hoe ander gedrag tot een fundamenteel andere uitkomst kan leiden, dan die je voorheen voor mogelijk hield. Je leert over de kracht van het anders doen en de creativiteit van de groep benutten. Aan de hand van ervaringsgerichte en speelse oefeningen gaan we aan de slag!
 
Workshop 2: ‘Je jaar creëren’
Weten wat voor jou werkelijk belangrijk is en op basis daarvan elkaar dag opnieuw keuzes maken, daarmee behaal je de resultaten die je niet had kunnen bedenken. Maar wat is voor jou nou echt belangrijk? Durf je daarin een stap vooruit te doen? Je keuzes maken op basis van jouw thema voor komend jaar, maakt een fundamenteel verschil. Deze workshop ga je daar meer over ontdekken.
 
We sluiten de dag af met een gezellige toost op het nieuwe jaar.