YPN bijeenkomst over SCRUM

Datum 23 januari 2015
Tijd 12.00 - 17.30 uur
Kosten geen
Locatie Gemeentewerf Gemeente Utrecht, Koploperstraat 50/52 te Utrecht.

Begin het nieuwe jaar goed, samen met het YPN!

Op vrijdagmiddag 23 januari organiseert het Young Professional Network (YPN) van platform WOW haar eerste activiteit van 2015! Met twee inspirerende workshops en een gezellige nieuwjaarsborrel luiden we het nieuwe jaar in! Begin het jaar goed en zorg dat je erbij bent!
 
Workshop 1: Scrum projectmanagement:
Scrum is een nieuwe projectmanagement methodiek en is afkomstig uit de softwarewereld. Scrum is een projectaanpak waarbij een bepaald product of plan in tussenfasen snel kan worden opgeleverd. De Scrum methodiek werkt effectief en geeft goed zicht op de voortgang van een project. Bij de workshop leer je de Scrum-methodiek niet alleen kennen, maar ga je er ook zelf mee aan de slag!
 
Workshop 2: De dynamiek van samenwerken: hoe leuk het kan zijn!
Als je samenwerkt krijg je te maken met verschillen binnen groepen. Hoe herken je die verschillen en hoe ga je er mee om?  Wat zijn de kansen van groepsdenken, maar ook de gevaren? Hoe kan je de verschillen tussen jou en je collega's optimaal benutten en omzetten naar een krachtig instrument? Een workshop waarin we op een interactieve manier aan de slag gaan. Na afloop ben je meer bewust van jouw rol in samenwerkingsverbanden.