WEEK VAN DE WOW-FACTOR

Datum 26 oktober 2020

26 oktober tot en met 30 oktober: Blok deze week alvast in je agenda!

De Week van de WOW-factor staat dit jaar in het teken van Resilience, oftewel veerkracht. Flexibel en wendbaar zijn, je makkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden, snel herstellen en nog sterker jouw opgave tegemoet treden na veranderingen: het zijn eigenschappen die we als weg-, vaarweg- en waterbeheerders harder nodig hebben dan ooit.

De actualiteit vraagt ons meer dan ooit ons persoonlijke aanpassingsvermogen aan te spreken. Voor onze sector ligt die uitdaging er echter al veel langer. Hoe zorgen wij samen voor een veerkrachtige en toekomstbestendige infrastructuur in een omgeving waarin veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen? Hoe gaan we om met innovaties in kunstwerken die decennia lang mee moeten gaan? Hoe maken we duurzaamheid en innovatie een onderdeel van onze normaal?

Samen werken

Tijdens de Week van de WOW-factor van 26 oktober tot en met 2 november 2020 organiseren we verschillende activiteiten waarin deze vragen centraal staan. Zodat onze verschillende organisaties nog meer van elkaars werk op de hoogte zijn, we voorbeelden van elkaar over kunnen nemen, of juist niet, met elkaar meedenken en elkaars opgave nog meer kennen en respecteren. Alles uiteindelijk om ons gezamenlijke doel te dienen: veiliger, duurzamer en efficiënter (vaar)weg- en waterbeheer voor Nederland. Nu en in de toekomst.

Op het programma

  • Meeloopdagen: schrijf je in!
  • Webinar Growth Mindset
  • Young professionals kennisfestival met Jongeren Challenge (deze organiseren we samen met Jonge Geesten en de Bouwcampus. Meer informatie op dejongegeneratie.nl)
  • Route Circulair: Samen invulling geven aan de route naar klimaatneutrale en circulaire infraprojecten
  • Regionale themamiddagen Mobility Meets Philosophy