Webinar Lean in het inkoopdomein: concrete handvatten voor het toepassen van Lean

Datum 28 januari 2019
Tijd 14.00 - 14.30 uur
Kosten geen
Locatie online, via de computer
Doelgroepweg- en waterbeheerders en andere geïnteresseerden in het inkoopdomein

De goede dingen goed doen, het achterhalen waar de echte problemen zitten en weg met verspillingen! Zo maar een aantal kreten die je vaak hoort wanneer mensen het hebben over Lean. Tijdens het webinar ‘Lean in het inkoopdomein’ krijgen deelnemers de filosofie van Lean uitgelegd en krijgen zij concrete handvatten mee om met Lean aan de slag te gaan. Ben jij benieuwd hoe je proces- en organisatieverbeteringen kunt toepassen met behulp van concrete Lean-tools of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lean precies inhoudt? Schrijf je dan snel in voor dit webinar!

Sprekers

Tehseen Khandwalla 
Tehseen is Senior Consultant bij Significant met ruim 6 jaar aan ervaring met verander- en verbetervraagstukken. Hij begon zijn carrière bij Innergo, waar hij zich als consultant specialiseerde in verander- en verbetervraagstukken in het publieke domein. Bij de ADG dienstengroep (moederbedrijf van o.a. Asito) verbreedde Tehseen zijn carrière als veranderaar en verbeteraar in het private domein. Bij Significant is Tehseen trekker van het procesmanagementteam van de inkooppraktijk en houdt hij zich bezig met verander- en verbetervraagstukken binnen het inkoopdomein, vaak door het toepassen van Lean-methoden.

Niels van Bruggen 
Niels houdt zich als Senior Consultant bij Significant bezig met vraagstukken op het gebied van inkoop, procesmanagement en digitalisering binnen het publieke domein. Binnen projecten past hij regelmatig de filosofie en bijbehorende methoden van LEAN en Agile toe. Naast zijn bijdrage in projecten is Niels trekker van het interne inkoopintelligenceteam, waarin hij zich samen met een team van consultants bezighoudt met het ontwikkelen en introduceren van digitale innovaties op inkoopgebied, zoals het onlangs gelanceerde aanbestedingsdashboard. Niels is een energieke en analytische adviseur die ervan houdt om de procesmatige kant van vraagstukken te combineren met de menselijke kant.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online lezing. De spreker zit in een studio en jij achter je eigen computer. Als je ‘live’ kijkt kun je vragen stellen aan de spreker. Om ‘live’ te kijken heb je een inlogcode nodig die wij je toesturen als jij je aanmeldt. Die inlogcode werkt niet alleen voor dit webinar maar voor alle webinars die Platform WOW organiseert. Achteraf is het webinar (zonder inlogcode) ook terug te zien via onze website.

Je kunt je aanmelden voor dit webinar 'Lean in het inkoopdomein: concrete handvatten voor het toepassen van Lean'.

Let op! Aanmelden voor dit webinar kan op de dag zelf (maandag 28 januari 2019) tot 12 uur. Mocht je later het webinar willen terugzien, houd onze website in de gaten. Een paar dagen later wordt het webinar beschikbaar gesteld. 

Verslag