Webinar Energie- en Grondstoffenfabriek

Datum 14 december 2015
Tijd 14.00 -14.30 uur
Kosten geen
Locatie online, via je pc
Doelgroep(vaar)weg- en waterbeheerders

Op maandag 14 december om 14.00 uur organiseerden we het webinar: Samenwerken aan het winnen van waarde. Deze werd gegeven door de winnaar van de WOW prijs 2015, de Energie- & Grondstoffenfabriek.

Afvalwater is een te zuiveren en te verwerken afvalproduct. De waterschappen zien dat anders. Zij beschouwen afvalwater als een bron van duurzame energie, grondstoffen en schoon water. De waterschappen werken aan een afvalwaterzuivering, die nieuwe waarden aan afvalwater geeft. Zij geven bevlogen en gedreven innovators de ruimte om samen de weg te plaveien voor nuttig hergebruik van energie en grondstoffen uit Nederlands afvalwater. Wat doet de Energie- & Grondstoffenfabriek precies en wie zijn er bij betrokken? En wat maakt de samenwerking binnen de Energie- & Grondstoffenfabriek zo succesvol?  Dit en andere vragen komen aan de orde tijdens het webinar.

Jan-Evert van Veldhoven, afvawatertechnoloog bij waterschap de Dommel, en al jaren enorm betrokken bij de Energie- en Grondstoffenfabriek presenteert het webinar.

Deelname is gratis, maar alleen mogelijk als je je inschrijft. Ongeveer een week voor het webinar ontvang je een inlogcode.

Verslag