Spookfiles tegengaan met een app

Open college Smart mobility - Verbindend onderhandelen volgens de Harvard methode

Datum 13 december 2019
Tijd 13.00 - 16.00 uur met aansluitend een drankje
Kosten Geen
Locatie CROW in Utrecht, Jaarbeursplein 22
DoelgroepWegbeheerders werkzaam bij de overheid

Op vrijdag 13 december geeft Daniello Boszhard van Balance een open college over Smart Mobility. Hij behandelt het onderwerp participerend onderhandelen. Hoe werk je als professional effectief binnen transitieomgevingen?

Grip krijgen op het onderhandelingsproces en resultaten boeken waar beide partijen baat bij hebben. Dat lukt met de Harvard Methode. Overstijg het niveau van handjeklap en het sluiten van een compromis. Werk doelgericht aan een win-win resultaat. Een goede onderhandelaar heeft een sterk communicatief vermogen, onderzoekt de wederzijdse belangen en stuurt aan op een winstgevende deal én een constructieve relatie.

Wegbeheerders bij de overheid zijn van harte welkom om zich hiervoor aan te melden.

Opleidingsprogramma Slimme en Groene mobiliteit

Het college is onderdeel van een opleidingsprogramma over Slimme en Groene Mobiliteit, dat de provincie Overijssel samen met Platform WOW en het Landelijk Verkeersmanagementberaad heeft opgezet. In het programma worden werkzoekenden in drie maanden 'bijgepraat' over de belangrijkste smart mobility thema's, om vervolgens het geleerde in de praktijk te brengen bij een werkervaringsplaats.

Kennis opfrissen en praktijkervaring delen

Jouw aanwezigheid bij deze colleges als ervaren wegbeheerder snijdt aan twee kanten. Het is de ideale gelegenheid om je kennis op te frissen over de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast kun je vanuit jouw praktijkervaring waardevolle vragen stellen en voorbeelden aandragen.

Bekijk de hele collegereeks.

Meer informatie over het programma: www.overijssel.nl/smartmobility

 

Direct aanmelden