Landelijke WOW-dag 2019 *save the date!*

Datum 19 september 2019
Tijd de hele dag
Kosten geen
Locatie NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein
Doelgroep(vaar)weg- en waterbeheerders werkzaam bij de overheid

*save the date: donderdag 19 september!*

Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in je vakgebied, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? Reserveer dan meteen 19 september in je agenda.

Op deze dag organiseren we de landelijke WOW-dag voor weg- vaarweg en waterbeheerders in Nieuwegein.

Waarom je deze dag niet mag missen

De toekomst van het weg, vaarweg en waterbeheer zit vol uitdagingen die we maar gedeeltelijk kennen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen razendsnel.

Tijdens de WOW-dag staan die thema’s centraal, waar wij als beheerders van weg, vaarweg en water samen het verschil kunnen maken. Denk aan klimaat en circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement, data en nog veel meer. Door elkaar te ontmoeten, onze successen en uitdagingen met elkaar te delen en elkaar wat te gunnen komen we samen een stap verder.

Kom ook!

Volg inhoudelijke workshops, neem plaats in de collegebanken bij de WOW-university, neem deel aan het ronde tafel gesprek of ga in gesprek met je bestuurder. Ook hoor je op deze dag wie de prestigieuze WOW-prijs voor de beste samenwerking (teams kunnen zich hiervoor aanmelden tot en met 31 mei) in de wacht heeft gesleept.

Wat je ook kiest, je gaat gegarandeerd met een flinke dosis inspiratie, nieuwe contacten en frisse werklust weer naar huis!

Zorg dat je erbij bent

Reserveer alvast jouw plek via de aanmeldknop rechtsbovenin en zet 19 september in je agenda!

Bezoekers van eerdere jaren zeiden

Leuk om te zien waar andere organisaties mee bezig zijn.

Erg nuttig voor het opdoen van kennis en het uitbreiden van mijn netwerk. Ik ga zeker volgend jaar weer.

Ik ben gesterkt in de overtuiging dat we nog meer integraal aan de slag moeten.

Graag tot ziens op donderdag 19 september!

We zijn achter de schermen druk met de organisatie. Heb jij nog ideeën over welke onderwerpen, welke werkvormen en welke mensen we moeten betrekken? Laat het ons weten op: info@platformwow.nl.

Direct aanmelden