Expertbijeenkomst Onder Water Monitoring 2.0

Datum 05 april 2018
Kosten geen
Locatie Space 53 op vliegveld Twente, Vliegveldstraat 100 - B519, 7524 PK, Enschede
Doelgroepwaterexperts, experts op het gebied van sensoring, robotisering of drones, van bedrijven of hogescholen bij voorkeur gevestigd in de provincie Overijssel.

Op 5 april organiseert Provincie Overijssel in samenwerking met Space53 een expertbijeenkomst over het monitoren van water. Het doel van de bijeenkomst is om vanuit de vraagstukken van de provincie meer zicht te krijgen op bestaande en nieuwe oplossingen, bij voorkeur van partijen in Overijssel of in samenwerking met partijen uit Overijssel. De ambitie van de provincie is om het monitoren op een efficiënte en effectieve manier te (laten) doen met state-of-the-art middelen die resulteren in goed bruikbare informatie: Onder Water Monitoring 2.0. Voorbeelden hiervan zijn: de status van de bodem van vaarwegen, taludbepalingen, de kwaliteit van damwanden, de status van beschoeiingen, de waterkwaliteit, diepte van zwemwater en de doorstroomsnelheid van zwemwater.

De intentie van de provincie Overijssel is om na de expertbijeenkomst te besluiten over een verdere invulling van een innovatietraject. Alle waterprofessionals zijn uitgenodigd voor de bijeenkomst op 5 april. Stuur voor meer informatie en aanmelden een email naar Marc Sandelowsky, via marc@space53.eu.