Test header

ASPARi opdrachtgeversdag

Datum 11 april 2018
Tijd 10.00 - 17.00 uur
Kosten geen
Locatie SOMA (gebouw 20) - Ceintuurbaan 2 - 3847 LG Harderwijk
DoelgroepMedewerkers van provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat geïnteresseerd in het onderwerp asfalt-vernieuwing/beheer/innovatie

De kwaliteit van asfaltwegen is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop het asfalt wordt aangebracht. Met de ASPARi-meettechnieken kunnen de verwerkingsomstandigheden beter worden beheerst. Dat levert een betere en meer constante asfaltkwaliteit op en een langere levensduur van de weg. Je hoort hier alles over op de ASPARi Opdrachtgeversdag, die we op 11 april samen met ASPARi founders Universiteit Twente, provincie Gelderland, gemeente Den Haag, gemeente Apeldoorn, gemeente Rotterdam, Rijkswaterstaat, CROW en het Infra-Innovatie Netwerk organiseren.

Welke technologieën zet ASPARi in? Hoe kunnen opdrachtgevers ASPARi breed toepassen/uitvragen? En hoe ga je om met de meetresultaten? Op deze vragen zal tijdens de bijeenkomst worden ingegaan. ASPARi founders en Universiteit Twente delen hun kennis, en verschillende opdrachtgevende overheidsorganisaties delen hun ervaringen. De bijeenkomst houdt verband met de Asfalt Impuls.

Kennis in de praktijk

Tijdens de bijeenkomst wordt door een asfaltploeg een praktijkdemonstratie gegeven van toepassing van de Linescanner (VÖGELE Roadscan) en Intelligente walsen (HCQ) in real-time.

Aan de slag met data van ASPARi-projecten

Deelnemers gaan daarnaast in twee sessies van 45 minuten in groepen aan de slag met data van ASPARi-projecten, om een indruk te krijgen van hoe verkregen data kan worden gebruikt voor het beter beheersen van verwerkingsomstandigheden.

Programma en tijden

10.00 - 11.15 uur: ASPARi aan het woord.
11.15 - 11.30 uur: Pauze.
11.30 - 12.30 uur: Opdrachtgevers aan het woord.
12.30 - 14.00 uur: Lunch en praktijkdemonstratie Linescanner & Intelligente walsen.
14.00 - 15.30 uur: Werken met ASPARi data in groepen.
15.30 - 16.00 uur: Einddiscussie en toekomst.
16.00 - 17.00 uur: Borrel.

Je kunt je inschrijven via de website van CROW.